Rekond i Motala

Rekonditionering

JoPa Bilvårdscenter utför rekonditionering av bilar.  Har du höga krav på finish och kvalitet när det gäller din bil är vi det perfekta valet. Kontakta oss för bokning och mer information om du funderar på att rekonditionera bilen.

Läs mer

Rekond i Motala

Noggrann rengöring är bara förnamnet

JoPa Bilvårdscenter utför rekonditionering på alla slags bilar.

Med gedigen kunskap, noggrannhet och professionella rengöringsprodukter rekonditionerar vi bilar såväl invändigt som utvändigt. Vi vet vilka produkter och arbetssätt som ger bäst effekt på glasytor, lack, vindrutor, skinnklädsel, instrumentbrädor och textil bilinredning. Vi kan dämpa eller helt få bort repor utvändigt och fläckar invändigt. Vi kan även erbjuda sanering och rengöring från mögel och fuktskador. JoPa Bilvårdscenter kan också åtgärda parkeringsskador, stenskott och mindre bucklor m.m.

Våra behandlingar är mjuka, skonsamma och görs för hand. Vi använder hinkar med Grit Guard för bästa resultat och minsta möjliga slitage på lacken.

Bilvårdsprodukter i toppklass

Vid rekonditionering använder vi proffsprodukter för bilvård från den italienska tillverkaren Labocosmetica. 

Billackering Motala Jopa

Biltvätt

Vi handtvättar din bil mjukt och skonsamt med stor noggrannhet. JoPa Bilvårdscenter använder rengöringsprodukter av toppklass.

Biltvätt
Billackering Motala Jopa

Keramiskt Lackskydd

Ta en titt i vår meny för lackskyddande behandlingar. Vi erbjuder lackskydd i premiumkvalitet!

Lackskydd

Våra samarbetspartners

Labocosmetica
CD Bilvårdsprodukter
mafra
Jopa Bilvårdscenter i Motala